Syyssarja

by Tiina Myllärinen

Autumn Suite for Violin solo

Empty sheet

Tiina Myllärinen

Syyssarja

Music Finland

Description

Syyssarja koostuu kolmesta osasta, joista jokainen on sävelletty eri tasoiselle oppilaalle. Ensimmäinen osa on sävelletty tasolle 2, toinen tasolle 3 ja kolmas syventävälle tasolle.

The piece consists of 3 movements. Each of the movements are composed for a student in a different level. The first piece is composed for level 2, the second for level 3 and the third for advanced level.

Read More

Teoksessa oppilaat pääsevät sukeltamaan syksyn eri tunnelmiin: kuuntelemaan sadepisaroita, katselemaan syksyn väriseviä, värikkäitä lehtiä ja jännittämään murhamysteerin mukana. Teoksessa harjoitellaan soittamista ja tempon pitämistä yksin ilman säestäjää ja tutustutaan muutamiin nykymusiikkitekniikoihin musiikin tunnelmien luomisen kautta. Teoksen jokainen osa on edellistä haastavampi: näin oppilas voi soittaa teoksesta aina uuden osan kehittyessään eteenpäin. Teosta voi esittää myös niin, että jokaista osaa esittää eri soittaja. Teoksesta voi esittää myös vain yksittäisiä osia.

Taitotaso: Teoksen jokainen osa on sävelletty eri tasoiselle oppilaalle: ensimmäinen osa vasta-alkajille (taso 2), toinen osa hieman edistyneemmille (taso 3) ja kolmas osa syventyneet-tason oppilaalle.

avainsanat: pizzicato, pariäänet, flageoletit, tremolot, sul ponticello ja sul tasto, tallan takaa soitto, overpressure

Close

Instrumentation

vln


Category

Pedagogical Works, Works for Solo Instrument


Movements

1. Sadepisaroita (Raindrops), 2. Syksyn lehdet (Autumn Leaves), 3. Määränpää tuntematon (Destination Unknown)


Commisioned by / dedications

Commissioned by Pirkanmaa Music Institute


PDF for promotional use

 Download


Archive number

MF35670


+ Add information